Panda Antivirus Pro 2016 OEM

Panda Antivirus Pro 2016 OEM

Сърфирайте сигурно

Новата Panda Antivirus Pro 2016 е най-лесната за използване и най-интуитивна защита за Вашия компютър. Просто инсталирайте и забравете за вируси, шпионски софтуер, програми тип “rootkit”, хакери и онлайн измами. Благодарение на технологията на Collective Intelligence – колективния разум, този продукт ви гарантира повече безопасност и бързина от когато и да било.

Защита от хакери

Panda Antivirus Pro 2016 включва защитна стена, която пази домашната Ви мрежа от натрапници и нежелани опити за връзка. Общувайте в чат, споделяйте снимки и видео, извършвайте банкови операции и пазарувайте онлайн, четете предпочитаните си блогове или просто сърфирайте в уеб пространството с абсолютно спокойствие и без прекъсвания.

Защита на Wi-Fi

Panda Antivirus Pro 2016 засича уязвимости в твоята Wi-fi мрежа и помага да се справите с натрапниците. В допълнение ще получите инструкции как да подсилите домашната защита за безжичен достъп до Интернет.

Защитете Вашата самоличност

Panda Antivirus Pro 2016 ще осигури защита на твоя онлайн профил от измами, кражба на данни, фишинг атаки и други свързани опасности.

Защита за Android

Защитава вашето устройство от всякакви заплахи, анти-кражба аларма, геолокация със снимка на крадеца, отдалечено блокиране, изтриване на устройството.

Защита за iOS

Позволява да локализирате своя iPhone и iPad.Изтегли пробна версия 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: Panda Security
  • Модел: V12AP16B2
  • Наличност: В наличност
  • 30.00лв.
  • без ДДС: 30.00лв.